Kezdőlap>>Műholdas járműkövetés>>

U-drive GPS tracker - GPS követők

A GPS követő a személyek, motorkerékpárok, gépjárművek új eszköze, amely a GPS műholdak segítségével meghatározott tartózkodási hely koordinátáit továbbítja GSM hálózaton keresztül egy megadott mobiltelefonra. Az adatokat egy SMS elküldésével lehet lekérni, amelyek szintén SMS formájában jutnak vissza a kérdező telefonjára.

A készülékek használatának nincs havidíja, annyi a költség, ahányszor SMS parancsot küldünk a készülékre és az SMS formájában visszaküldi a szükséges információt. Ebből következik, hogy a készülékek mindegyikébe szükség van egy SIM kártyára, amelyet célszerű az úgynevezett "feltöltő kártyás" változatot használni. Ezeknél ugyan az SMS költsége magasabb, mint az előfizetéses kártyák esetében, de ha nincs szükség a személy vagy jármű adatainak ismeretére, akkor nincs is költség rendszer üzemeltetése során.

A Pc-Line Studio Kft. a kínai U-Drive Technology Ltd. cég termékeinek magyarországi képviselőjeként importálja az alábbi készülékeket.

TK-04
személyi követő
MT-02
motorkerékpár követő
TV-02
járműkövető

A készülékek mindegyike magas műszaki színvonalat képvisel, kezelésük egyszerű és biztonságos. Széleskörű szolgáltatásokkal rendelkeznek, megőrizhető a személyi adatok biztonsága, hiszen nincs szükség semmilyen külső szerverre az adatok lekérdezéséhez, a követéshez.

További információ:

  • 223-0774-es  telefonszámon

  • info@pcline.hu E-mail címen

  • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza
 

  Megosztás a Facebook-on