Kezdőlap>> Udrive GPS követők>>  

TK-04 személyi GPS követő

A TK-04 személyi GPS követő egy kisméretű, könnyen használható, korszerű eszköz, amely a GPS-GSM technológiákon alapulva személyek követésére, tartózkodási helyének meghatározására szolgál.

Gyakran előfordul, hogy a család idős vagy beteg tagjai, esetleg a gyermekek ismeretlen helyre távoznak. Őket csak nagy erőkkel, hosszú idő alatt, valószínűleg rossz állapotban találják meg. Segítséget nem tudnak kérni, mivel a legegyszerűbb telefonkészülék kezelése is gondot jelenthet nekik.

Az olyan munkáltatók részére is hasznos lehet a TK-04 készülék, akiknek alkalmazottai olyan külső munkahelyen dolgoznak, ahol az ellenőrzésük nem lehetséges. Egy egyszerű mobiltelefon segítségével szükség szerint meghatározható a dolgozó tartózkodási helye.

A TK-04 készülék beépített GPS vevővel és antennával van ellátva, így a műholdak jeleinek vételére fel van készítve. A készülékbe bele kell tenni bármelyik szolgáltató SIM kártyáját. (A kártya nem része a csomagnak.) A kommunikáció a készülékkel SMS-ek útján történik. Ha egy adott pillanatban szeretnénk tudni a keresett személy tartózkodási helyét, akkor a készülék SIM kártyájára el kell küldeni egy SMS-t, a megfelelő paranccsal.

A készülék egy válasz SMS-ben közli a tartózkodási hely koordinátáit, amelyeket beírva egy Internetre kapcsolt számítógépen például a Google Maps alkalmazásba, térképen is megjeleníti a keresett személy tartózkodási helyét. Ha a kérdező telefonja Internetre tud kapcsolódni, akkor az SMS-ben közvetlenül a Google Maps link is kérhető, így a telefonon keresztül is elérhető a Google Maps szolgáltatás a tartózkodási hely térképével.

A TK-04 készülékkel az SOS gomb 10 másodpercig tartó megnyomása útján segítség is kérhető. A gomb megnyomása a megadott 3 telefonszámra egymás után elküldi a tartózkodási hely koordinátáit és az SOS jelzést. Így a 3 telefonszám tulajdonosi pontosan tudják, hogy a készülékről segélyhívást küldő hol tartózkodik és persze azt is, hogy bajban van. Ha szükséges, a készüléket fel is lehet hívni és így közvetlenül lehet kommunikálni a követett személlyel. (a hívás fogadásához mindössze az SOS nyomógombot kell megnyomni).

A készülék technikai adatai

GSM modul

MTK program, GSM 900/1800/850/1900 dual-band vagy quad-band, a TCP protokoll támogatása

GPS chipset

JRC nagyérzékenységű chipset

GPS érzékenység

-164 dB

C/A kód

1023 MHz chip ráta

Csatornák

20 all-in-view követő csatorna

GPS frekvencia

L1,1575.42MHz

GPS pozíció pontossága

2,5 m (CEP – valószínűségi hiba)

Sebesség pontossága

0,1 m/sec

Idő pontossága

szinkronizálva a GPS időhöz

Alapértelmezett dátum

WGS-84

Hot start (forró indítás)

átlagban 1 sec

Warm start (meleg indítás)

átlagban 30 sec

Cold start (hideg indítás)

átlagban 35 sec

Magassági határ

18.000 méter

Működési hőmérséklet

-20 °C-tól +65 °C-ig

Páratartalom

5%-tól 95%-ig

Méretek

88 x 46 x 18 mm

Tápfeszültség

12 V

Átlagos áramfelvétel készenléti üzemmódban

<84 mA

A készülék angol nyelvű használati utasítása IDE kattintva letölthető. (a készülékhez a magyar nyelvű használati utasítást is mellékelünk).

Ár: Ár:39.800 Ft (31.338 + ÁFA) (az ár nem tartalmazza a készülék működéséhez szükséges SIM kártyát)  Megrendelés webshop-on keresztül

További információ:

  • 223-0774-es  telefonszámon

  • info@pcline.hu E-mail címen

  • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza
 

  Megosztás a Facebook-on