Kezdőlap >> Műholdas járműkövetés>>

TRAMIGO T22 GPS KÖVETŐ KÉSZÜLÉK

A gépkocsik GPS-GSM alapú követése biztonságtechnikai szempontból az egyik legjobb módszer a nagy értéket képviselő eszközök megőrzése esetén. Természetesen, ennek a módszernek is vannak olyan nehézségei, amelyek a tolvajok dolgát megkönnyítik, így azt mondhatjuk, hogy abszolút tökéletes módszer, amely 100%-os biztonsággal megóvná a gépkocsit, az nem létezik. Legfeljebb megnehezíthetjük a tolvaj dolgát, de ezt legalább meg kell tenni, ha a többmilliós értékeinket meg akarjuk védeni.

A Tramigo Ltd. finn cég, amely a Hong-Kongban gyártott T22 készülék európai disztribútora, a kezelő szoftver tervezője. A készülék több olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek sokrétű felhasználást tesznek lehetővé.

A GPS-GSM technológián alapuló rendszer nagyon elterjedt, de szinte mindegyik havidíjjal dolgozik, amit akkor is ki kell fizetni, ha egyetlen esemény sem következett be. A Tramigo rendszerben nincs havidíj, nincs közbeiktatott szolgáltató vagy szerver, mert a felhasználó saját maga kezeli a rendszert.

Ennek előnyét a személyiségi jogok tiszteletben tartása is mutatja. A Tramigo felhasználó csak a saját mobiltelefonjára kap értesítést a gépkocsival kapcsolatos eseményekről, illetve ezt az üzenetet megkaphatja még az általa meghatározott személy vagy személyek is.

A rendszer így egy zárt körben működik, a személyiségi jogok tökéletes biztonságban vannak és a rendszer üzemeltetése csak annyi költséggel jár, amennyit a felhasználó szükségesnek lát.

A felhasználás további területe lehet, hogy a sok autóval (flottával) rendelkező cég folyamatosan követni tudja az összes Tramigo T22 készülékkel felszerelt gépkocsija mozgását. Egy számítógépre telepített, a rendszerrel együtt használható szoftver és egy GSM modem szükséges hozzá, ami után a szoftver a Google Maps térképen a lekérdezés után megjeleníti a gépkocsi helyét, figyelmeztető jelzést küld, ha a gépkocsi egy adott sebességet átlépet, vagy olyankor észlelt motor indítást, amikor az tiltva volt, vagy az autót elmozdították a helyéről (ellopták).

A készülékeket a személyiségi jogok figyelembevételével kell használni, ezért kérjük, hogy IDE kattintva olvassa el az Adatvédelmi biztos állásfoglalását a GPS követési adatainak kezeléséről.

A készülék

A rendszer szolgáltatásai

Felhasználói szoftver PC-re

Árak


További információ:

  • 223-0774-es telefonszámon

  • info@pcline.hu E-mail címen

  • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza

 Megosztás a Facebook-on