Kezdőlap >> GPS követés>>

TRACKSTICK GPS KÖVETŐ

Járművek, személyek követése történhet online vagy utólagosan ellenőrizhető módon. Az online követés költsége magasabb, mert az adatokat továbbítani kell a mobilhálózaton keresztül egy szerverre, ami megjeleníti az adatokat.

Az utólagos követésnek nincs semmilyen költsége, mert a követett személy vagy jármű adatait rögzíti, adatokat nem továbbít. Utólagosan lehet ellenőrizni, hogy a követett személy vagy jármű hol járt vagy másképpen nézve járt-e ott, ahol járnia kellett.

A Trackstick készülékek kis méretükkel, alacsony energia igényükkel, könnyen kezelhető szoftverükkel a GPS adatok rögzítését és feldolgozását nagyon megkönnyítik. Nem szükséges a használatukhoz az átlagosnál magasabb számítástechnikai ismeret, a szoftver leírásának használatával bárki rövid idő alatt képes a kezelést elsajátítani. (a szoftver angol nyelven működik)

A készülékek nem igényelnek beépítést, elegendő olyan helyre tenni, ahol a GPS vétel lehetséges. Táplálásuk tölthető akkumulátorról vagy a gépkocsi elektromos rendszeréről történik, így több napon keresztül is képesek a működést biztosítani.

A Trackstick készülékek kétféle változatban készülnek. (a képre kattintva megtekintheti a készülék részletes leírását és adatait.)

Trackstick Mini Trackstick Pro

A készülékeket a személyiségi jogok figyelembevételével kell használni, ezért kérjük, hogy IDE kattintva olvassa el az Adatvédelmi biztos állásfoglalását a GPS követési adatainak kezeléséről.

Trackstick Mini

Trackstick Pro

Trackstick Manager szoftver

Kinek ajánljuk?


További információ:

  • 223-0774-es telefonszámon

  • info@pcline.hu E-mail címen

  • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza

 Megosztás a Facebook-on