Kezdőlap >> Termékek>> Trackstick>>

TRACKSTICK GPS KÖVETŐ

Kinek ajánljuk?

Bármelyik Trackstick készülék alkalmazható minden olyan helyen, ahol lényeges tudni, hogy a követett személy vagy jármű merre járt egy adott időpontban, milyen sebességgel ment. Fontos lehet, hogy egy megadott sebességet ne lépjen túl, ezt a Trackstick Manager szoftverben könnyű kiszűrni.

Az olyan cégek esetében, ahol a gépkocsinak megadott menetvonalat kell bejárnia, pontosan lehet ellenőrizni, hogy valóban volt-e ott és akkor volt-e ott amikor lennie kellett.

A Trackstick Mini (akkumulátoros kivitele révén) ezen kívül alkalmas lehet személyek mozgásának ellenőrzésére is (természetesen csak a szabadban, ahol van GPS vétel).

A készülék csak egyszeri beruházást igényel, későbbiekben semmilyen egyéb költséggel nem kell számolni. A gépkocsik gyorshajtásából származó üzemanyag túlfogyasztás illetve az ebből adódó megnövekedett szerviz költség és gyorsabb amortizáció miatt érdemes a gépkocsiban elhelyezni egy Trackstick készüléket. A gépkocsivezető, ha tudja, hogy minden adat rögzítve van, akkor valószínűleg nem fogja megszegni sem a közlekedési szabályokat sem a munkafegyelmet.

A készülékeket a személyiségi jogok figyelembevételével kell használni, ezért kérjük, hogy IDE kattintva olvassa el az Adatvédelmi biztos állásfoglalását a GPS követési adatainak kezeléséről.

Trackstick Mini

Trackstick Pro

Trackstick Manager szoftver

 


További információ:

  • 223-0774-es telefonszámon

  • info@pcline.hu E-mail címen

  • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza

 Megosztás a Facebook-on