Kezdőlap>>Termékek>>

BLUETOOTH-OS SELFIE-BOT MOBILTELEFONOKHOZ

Napjaink egyik kedvelt mobiltelefon használata a saját magunkról készített fénykép, idegen szóval a selfie (szelfi). Sok fénykép készül a telefon tulajdonosáról a háttérben valamilyen érdekes helyszínnel vagy szituációval.

A fényképezőgépek előlapi kamerája általában gyengébb felbontású vagy látószögű, mint a hátlapon lévő kamera, ezért a megfelelő képtartalom rögzítéséhez a fényképet készítőnek alaposan nyújtózkodnia kell. Az exponálás sem egyszerű művelet, mert a telefonon lévő valamelyik gombbal vagy ami még nehezebb a kijelzőn lévő exponáló gombot használva kell elkészíteni a felvételt, ami általában elmozdulást okoz.

Egy régi mondás szerint: "ha rövid a kardod, told meg egy lépéssel". A modern időkben ez úgy változik, ha rövid a karod a megfelelő selfie elkészítéséhez, használj selfie-botot!

A shenzeni Winnersun Electronic Co. Ltd. magyarországi partnereként a Pc-Line Studio Kft. 2014. őszén megkezdi a selfie-botok és kiegészítők forgalmazását.

A készülék működési alapelve:
A  készülék távirányítója Bluetooth-on keresztül kapcsolódik az Android vagy iOS operációs rendszert használó mobiltelefonhoz. A használathoz nincs szükség külön alkalmazás letöltésére, elegendő, ha a két készülék párosítva van egymással. (a távirányító automatikusan felismeri, hogy Android vagy iOS rendszerű a telefon)

A fénykép elkészítéséhez be kell kapcsolni a telefon fényképezőgépét, ki kell választani, hogy melyik kamerával készítjük el a fényképet, majd a távirányító exponáló gombjának megnyomásával elkészíthető a fénykép.

A készülékhez adott teleszkóp a kéz meghosszabbítására szolgál, kb. 70 cm távolság növelést eredményez a használata, így a háttér nagyobb látószög mellett fog látszani.

További kiegészítők a háromlábú állványok (tripod), amelyekre felszerelve a telefont, nagyobb távolságról is lehet fényképet készíteni. A "régi, hagyományos" fényképezőgépek önkioldó funkcióját váltja fel ez a módszer, az exponálást a Bluetooth hatótávolságon belül (kb. 10 m) a távirányítóval lehet kiváltani.

A készülék tartozékai:

távirányító - Bluetooth kapcsolaton keresztül exponálás, zoom használata bölcső - a telefon rögzítéséhez
teleszkópos bot - kb. 70 cm-re kihúzható háromlábú teleszkópos állvány

Ár: 7.800 Ft (6.142 Ft + ÁFA) Megrendelés webshop-on keresztül

A készülék a legtöbb Android operációs rendszert használó telefonnal kompatibilis, de ha a telefon kamerája nem reagálna a párosítás után a készülék nyomógombjaira, akkor javasoljuk az alábbi alkalmazás letöltését és használatát. Az alkalmazás a telefonra telepítve egy új fényképezőgép használatát teszi lehetővé, természetesen a fényképezőgép összes tulajdonságának megtartásával.

Az alkalmazás IDE kattintva tölthető le.

Ha közvetlenül a telefonjára szeretné letölteni, akkor javasoljuk az alábbi QR kód használatát:

Néhány kép a készülék használatáról

Teleszkóp használata Rövid bot használata
Kisállvány használata Teleszkóprúd az állványon

Egy rövid (házi) videó a készülékről

További információ:

  • 223-0774-es telefonszámon

  • info@pcline.hu E-mail címen

  • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza

 Megosztás a Facebook-on