Kezdőlap >>Termékek>>

KAPACITÍV TOLLAK ÉS CERUZÁK

Az érintőképernyős telefonok, tabletek, sőt számítógépek használata ma már mindennapos. A képernyő mérete jelentősen befolyásolja a használhatóságot. Bár a szoftverfejlesztők úgy készítik el a programokat, hogy a felhasználó azt könnyen tudja kezelni, azonban ez nem minden képernyő méretre igaz. Kisméretű kijelző esetén egy felnőtt keze nem minden esetben képes egy SMS-t vagy egy E-mailt megírni.

Az ilyen problémák megoldására nagyszerű és olcsó találmány a kapacitív felülettel rendelkező toll vagy ceruza, amely nagymértékben megkönnyíti a virtuális billentyűzet használatát bármilyen kisméretű kijelzővel rendelkező telefon esetében.

A toll, amely a legtöbb esetben csak egy tollra hasonlító eszköz (ezt nevezi a köznyelv kapacitív ceruzának), egy olyan felülettel rendelkezik, amely az emberi ujj kapacitását helyettesíti, fogása az emberi kéz részére kényelmes, hiszen olyan, mintha tollal vagy ceruzával dolgoznánk.

A kapacitív tollak és ceruzák különböző kivitelben, színben kaphatóak a Pc-Line Studio Kft. webshop-jában.

1. Kapacitív érintő ceruza
11,2 cm hosszú, alumínium henger kapacitív véggel fekete, ezüst, piros és arany színekben.

Ár: 500 Ft

2. Kapacitív toll
Tollként is használható kapacitív eszköz, alumínium házban, három féle színben: ezüst, fekete és sötét lila

Ár: 990 Ft

3. Rövid kapacitív ceruza
A ceruza hossza 6 cm, egy műanyag csatlakozóval a telefon vagy tablet fülhallgató kimenetébe lehet bedugni, így mindig kéznél van. Ezüst, fekete és fehér színekben kapható.

Ár: 400 Ft


További információ:

  • 223-0774-es telefonszámon

  • info@pcline.hu E-mail címen

  • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza