Kezdőlap >> Termékek>>Kerékpár kiegészítők>>

Bikemann II (LFB-625c)

mp3 lejátszó, FM rádió és kerékpár lámpa

Biztonságos, fülhallgató nélküli zene vagy rádió hallgatás kerékpározás közben a kerékpár kormányára szerelhető LED lámpa (100 lumen) + mp3 lejátszó (4 GB memória) + FM rádió (10 rögzíthető frekvencia) készülékkel. Ár: bruttó 19.500 Ft

A kerékpár kormányára szerelhető mp3 lejátszó + FM rádió élvezetessé teszi a kerékpározást. A biztonság fokozása érdekében a készülék egyidejűleg lámpaként is szolgál. A tajvani LAVOD Ltd. cég a világ számos pontján kedvelt terméke a Pc-Line Studio Kft. kínálatában megtalálható.

A készülék 2 W-os beépített hangszóróval rendelkezik. Víz- és porálló kivitelben készült, ezért az időjárásnak ellenálló. 1600 mAh-ás Li-ion, USB portról tölthető akkumulátora kb. 8-10 órás zenelejátszást, rádióhallgatást tesz lehetővé. (a tesztelési folyamatnál mi 22 órás folyamatos rádió használatot mértünk, igaz lámpa bekapcsolása nélkül)

4 GB beépített memóriával rendelkezik az MP3 vagy WMA zeneszámok tárolására. Az FM rádió 10 előre rögzített frekvenciát tud tárolni. (a rögzítést egy szoftver segítségével lehet elvégezni a számítógéphez csatlakoztatott készülékkel. A szoftver (fmedit.exe) a memóriakártyán található (két próba zeneszámmal együtt), de ha elvesztette, akkor IDE kattintva letölthető.

A kerékpár lámpa CREE LED típusú fényforrás, fényereje 100 lumen. Folyamatos és villogó fény üzemmódban működhet, egyidejűleg az audio eszközökkel.

A készüléket a kerékpár kormányára kell felszerelni és a rajta lévő nyomógombokkal lehet vezérelni.

Nézze meg a készülék használatát bemutató rövid video felvételt.

 

IDE kattintva képeket tekinthet meg az LFB-625c készülékről


Technikai adatok:

  • hosszúság: 114 mm

  • átmérő: 34 mm

  • memória kapacitása: 4 GB

  • színek: narancs, almazöld, kristály kék, piros. (az aktuálisan elérhető színekről tájékozódjon a webshopban)

Ár: 19.500 Ft (15.354 Ft + ÁFA) Megrendelés webshop-on keresztül


További információ:

  • 223-0774-es telefonszámon

  • info@pcline.hu E-mail címen

  • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza