Kezdőlap >>

INTRASTAT BEVALLÁS ELKÉSZÍTÉSE

Kiemelt tevékenységi körünkbe tartozik az INTRASTAT adatszolgáltatás, mely az Európai Uniós tagállamok közötti termékforgalomra vonatkozó közösségi statisztika. Tevékenységünket az Európai Parlament és Tanács 1982/2004/EK, valamint a 638/2004/EK rendelete, az APEH jogszabályok és a KSH előírásának megfelelően végzünk.

Az INTRASTAT adatszolgáltatásra kötelezettek azok a magyarországi vállalatok/vállalkozások, amelyek EU-tagállam(ok)ból terméket hoznak be (beérkezések), vagy oda terméket visznek ki (kiszállítások).

INTRASTAT adatszolgáltatást havonta egyszer kell teljesíteni az adott hónap összes ügyletéről. Ez a dokumentum egyben a bevallandó ÁFA statisztika kontroll adata is, hiszen az ÁFA-t ilyen esetben önbevallással fizeti be a gazdálkodó, nem pedig a vámteher részeként.

Munkatársaink jelentős szakmai tapasztalatokkal és tradíciókkal rendelkeznek a szállítmányozás területén. Hiszünk benne, hogy kollégáink szakmai tudása lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinknek egyre jobb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani.

Tájékoztató jellegű árainkról és a feltételekről IDE kattintva tájékozódhat!

További információ:

  • 223-0774-es telefonszámon

  • info@pcline.hu E-mail címen

  • személyesen irodánkban: 1148 Budapest, Lengyel u. 30. (Előre egyeztetett időpontban.)

Vissza